NBPW adverteren

 

NBPW.nl

De Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW) is dé brancheorganisatie voor ambachtelijke pluimvee- en wildbedrijven. De NBPW is de professionele partner van bedrijven in de wild- en pluimveesector, van en voor de leden. De NBPW is al sinds 1934 actief en uitgegroeid tot een kenniscentrum dat de markt en marktontwikkelingen voortdurend in de gaten houdt en inspeelt op gewijzigde behoeften van ondernemers. De website www.nbpw.nl heeft een centrale rol in de communicatie van de brancheorganisatie.

 

Spotter

Spotter is het vakblad van de Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW), dé brancheorganisatie voor ambachtelijke pluimvee- en wildbedrijven. Spotter wordt verspreid onder ondernemingen die actief zijn in de pluimvee- en wildbranche (breed). Het vakblad bevat artikelen, interviews en columns en informeert over ontwikkelingen en actualiteiten in de branche en over (nieuwe) activiteiten van de NBPW.
 

Advertentietarieven/bannering
Voor tarieven verwijzen wij u naar onderstaande downloadlink van de Tarievenkaart.

 

Poelier.nl

Poelier.nl is een initiatief van NBPW (Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren). Deze consumentenwebsite bevat een uitgebreide receptendatabase met kip- en wildrecepten. De

website biedt daarnaast informatie over de poelier in Nederland, nieuwtjes en tips. Ook is het mogelijk om via de zoekfunctie te zoeken naar een poelier in de buurt.

 

Wildplaza.com

Wildplaza.com is de website voor uitgebreide, open en laagdrempelige informatie over wild voor iedereen die iets over wild wil weten. Op de website is algemene informatie te vinden over wat wild is en wat niet, productinformatie over de verschillende wildsoorten, en wanneer deze verkrijgbaar zijn, actuele informatie uit de wildbranche en een ruim assortiment wildrecepten.


Wildkopen.com

Wildkopen.com biedt consumenten onafhankelijke informatie over het kopen en bereiden van wild, zoals verkooppunten, algemene informatie over de diersoorten en wildbereidingstips.


Advertentietarieven/bannering

Voor advertentietarieven verwijzen wij u naar onderstaande downloadlink van de Tarievenkaart.


Aanleverspecificaties
De advertenties moeten aangeleverd worden in de aangegeven formaten (zie Tarievenkaarten) als Certified PDF.

 

Ontwerp & opmaak advertenties
Het is ook mogelijk om uw advertenties te laten opmaken, volgens onderstaande tarieven:
 

Formaat

Opmaakkosten*

1/4 advertentiepagina full colour

€ 160,-

1/2 advertentiepagina full colour

€ 200,-

1/1 advertentiepagina full colour

€ 240,-

1/1 advertorial full colour

€ 295,-

Banner, statisch

€ 195,-

 

 * Op basis van aangeleverde definitieve tekst en hoogwaardig beeldmateriaal [JPG] en EPS logo en

1 correctieronde. Eventuele tekstredactie en aankoop beeldmateriaal op nacalculatie.

 

Meer informatie?

Neem contact op met Herman Wessels, T 035 - 695 40 00 E herman@apprhbb.nl

 

Downloads Tarievenkaarten

Tarievenkaart 2016 NBPW & Wild en gevogelte

« «
deel