NBPW-leden in spotlight

Slagerij G. ter Weele & Zn: Slagerij en Wildverwerker

Slagerij G. ter Weele & Zn is met het moederbedrijf gevestigd in Oene, aan de Houtweg 8 en in Emst aan de Hoofdweg 55 is nog met een tweede verkooppunt gevestigd. Beide winkels liggen binnen de gemeentegrenzen van Epe. Lees meer

Bedrijfsreportage: De dames achter de marktpoelier, één grote familie!

Wie wel eens bij de Marktpoelier (uit Hedel) komt, kan haast niet weggaan zonder een glimlach en natuurlijk een heerlijk kipproduct. Hoe komt dit? Wie zit daarachter? Lees meer

Bedrijfsreportage: De successtory van Esbro

Esbro is een familiebedrijf met een lange historie. Dit jaar bestaat de pluimveeslachterij 50 jaar. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de modernste pluimveeslachterij van Europa, waarin het familiegevoel niet is verdwenen is. Lees meer

Bedrijfsreportage: Ton Martens

In ruim 32 jaar heb je samen met vrouw en medewerkers een eigen bedrijf opgebouwd en dat samen met veel plezier en succesvol gerund. Dan komen er toch opeens beren op de weg, die de voortzetting van het bedrijf volledig op de helling plaatsen. Wat is dan Lees meer

Bedrijfsreportage: Gebroeders van Bohemen

Bedrijfsbeëindiging is een stap waar elke ondernemer voor komt staan. Een logische en noodzakelijke stap, maar niet de gemakkelijkste. Zeker niet gemakkelijk wanneer geplaatst in deze tijd. Een beëindiging is definitief, maar er kan gelijktijdig ook een Lees meer

Bedrijfsreportage: Treuren Wild & Gevogelte

Volgens de website is de Markthal in Rotterdam het ‘foodwalhalla’ van Nederland. Op een winkelvloer formaat voetbalveld, proberen zo’n 100 winkelunits hun verswaren aan de man te brengen. Eén van die units is Fresh Food Friends. Lees meer

Bedrijfsreportage: Poelier Van Dongen

De nieuwe winkel van poelier Van Dongen in Katwijk ziet er piekfijn uit. Rechts de toonbank met een keur aan kant-en-klaar-maaltijden, in het verlengde de toonbanken met versproducten. Lees meer

Bedrijfsreportage: De Wilde Slager Groningen

Vorig jaar besloot David Rutgers het roer om te gooien. Hij verkocht zijn goedlopende restaurant De Markies in Groningen-stad en ging per 15 augustus 2015 solo door als De Wilde Slager. Zijn bedrijf is gevestigd aan de rand van hartje Groningen. Lees meer

Bedrijfsreportage: Poelier van Bohemen

Begin dit jaar waagde Mitch Sprinkhuizen (25) de stap en nam hij poeliersbedrijf Van Bohemen van zijn oom Sjaak en broers over. Het familiebedrijf was hem niet onbekend, al vanaf zijn 17e werkte hij in de zaak. Lees meer

« «
deel