Marketing en Communicatie voor ondernemers

 

Bereikt u bestaande en potentiele klanten effectief? Bent u op internet goed vindbaar? Is uw uitstraling

professioneel, helder en aantrekkelijk? Vallen uw boodschap en acties op in het straatbeeld of de krant? Een aantal vragen om goed over na te denken. En vooral een aantal kansen om vanaf nu mee aan de slag te gaan!

 

Consumenten van nu zoeken, vinden, oriënteren en winkelen meer en meer online. Bestaande en potentiele klanten zijn enorm gevoelig voor een mooie presentatie van uw producten met beleving in en om de winkel of marktwagen.

 

Er is veel te winnen met een sterke verkoop- en marketingstrategie: hogere klantenaantallen, hogere besteding, loyaliteit en meer omzet. Als poelier bent u dé specialist met verstand van kip, wild, gevogelte, maaltijden en meer.

 

Ambachtelijke kwaliteit voert de boventoon en u kunt de klant vaak veel keuze bieden met een breed en diep assortiment. U heeft kennis van uw producten én van hun herkomst en kunt de klant als geen ander voorzien van persoonlijke service en advies. Allemaal sterke punten en kansen waarmee u het kunt winnen van de concurrentie.

 

Het is de kunst om deze sterke punten te vertalen naar een krachtige boodschap richting de (potentiele) klant. Om dit zelfstandig te realiseren is bovendien vaak veel tijd en een aanzienlijk budget nodig. Daarom bieden de NBPW en VersPlatform vanaf oktober 2014 samen een totaaloplossing op het gebied van marketing voor de poelier. Door het bundelen van krachten, kennis en efficiente systemen ontzorgen we u in effectieve promotie tegen lage kosten. Centraal geregeld vanuit één online portaal!

 

www.mijnnbpw.nl

 

Dit kan vanuit het entréepakket met gebruikmaking van het nieuwe consumentenlabel 'De Poelier' of op basis van uw eigen huisstijl.

 

 

Download hier de flyer met meer uitgebreide uitleg en voorbeelden. 

 

Het entréepakket bestaat uit een aantal standaard producten:

 

- Online reclamewinkel vanwaaruit u uw eigen reclame- en promotiematerialen kunt maken

- Online toepassing voor het maken van eigen drukwerk

- Eigen website

- Mailingmodule voor het versturen van digitale nieuwsbrieven aan uw klanten

- Versindex, waarmee u inzicht verkrijgt in omzet, marge, klanten en bestedingen binnen uw bedrijf

- Gratis servicedesk

« «
deel