E-learning Voedselveiligheid (HACCP) & Hygiëne

Goed opgeleid personeel kan voor de ondernemer geld verdienen en bepaalt daarnaast mede het imago van het bedrijf en zelfs van een totale sector, vandaar dat NBPW ervoor wil zorgen dat ondernemers van opleidingen voor hun personeel een aandachtspunt gaan maken.

 

Speciaal voor NBPW-leden:

Gatis e-learningmodule Voedselveiligheid (HACCP) & Hygiëne

Deze training is ontwikkeld in samenwerking met Normec (voorheen BK Opleidingen en Trainingen). In deze e-learning leren uw werknemers over basishygiëne, voedselveiligheid, het gebruik van HACCP en Food Defense. Werknemers leren o.a. door het volgen van de e-learningmodule mogelijke gevaren herkennen, hoe HACCP werkt, wat opzettelijke besmetting is en hoe ze dit kunnen voorkomen.

Aanmelden
elearning1.jpgAls u interesse heeft om uw werknemers deel te laten nemen aan de e-learningmodule, kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden. U ontvangt daarna van BK Opleidingen & Trainingen per e-mail een apart formulier waarop u de personalia van uw werknemers kunt invullen.

 

Aanmeldformulier NBPW e-learning Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de e-learningmodule 'Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne' speciaal voor NBPW-leden? Neemt u dan contact op met info@nbpw.nl.

« «
deel