Members Benefits - Employee Benefits

 

Om het lidmaatschap van NBPW voor ondernemers nog meer voordelen te geven en ook het personeel van de leden daarin mee te laten delen, heeft de NBPW een aantal handige tools, waaronder de gratis e-learningmodule Voedselveiligheid (HACCP) & Hygiëne.

 

elearning1.jpg

 

Deze training is ontwikkeld in samenwerking met BK Opleidingen en Trainingen. In deze e-learning leren uw werknemers over basishygiëne, voedselveiligheid, het gebruik van HACCP en Food Defense. Werknemers leren o.a. door het volgen van de e-learningmodule mogelijke gevaren herkennen, hoe HACCP werkt, wat opzettelijke besmetting is en hoe ze dit kunnen voorkomen.

 

Voor wie?
De e-learning 'Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne' is een algemene introductie over hygiëne en is zowel geschikt voor nieuwe werknemers als wel te gebruiken als ‘opfristraining' voor bestaande werknemers. Deze introductietraining heeft taalniveau B1 en wordt in het Nederlands, Engels en Pools aangeboden.

 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de e-learningmodule 'Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne' speciaal voor NBPW-leden? Neemt u dan contact op met info@nbpw.nl.

« «
deel