Gratis deelname e-learningmodule Voedselveiligheid & Hygiëne

03 oktober 2018

Speciaal voor leden biedt de NBPW de e-learningmodule 'Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne' aan. Deze training is ontwikkeld in samenwerking met BK Opleidingen en Trainingen. In deze e-learning leren uw werknemers over basishygiëne, voedselveiligheid, het gebruik van HACCP en Food Defense.


Werknemers leren o.a. door het volgen van de e-learningmodule mogelijke gevaren herkennen, hoe HACCP werkt, wat opzettelijke besmetting is en hoe ze dit kunnen voorkomen.

 

Aanmelden

Als u interesse heeft om uw werknemers deel te laten nemen aan de e-learningmodule, kunt u zich via onderstaande button bij BK Opleidingen & Trainingen aanmelden. U ontvangt daarna van BK Opleidingen & Trainingen per e-mail een apart formulier waarop u de personalia van uw werknemers kunt invullen

 Klik op onderstaande button om het online inschrijffomulier te openen:

 

 

Wat kost het?
Deelname is gratis. Deze training is tot stand gekomen dankzij de Stichting Fonds Bevordering Arbeidsverhoudingen Poeliers en Wildhandelaren.

 

Voor wie?
De e-learning 'Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne' is een algemene introductie over hygiëne en is zowel geschikt voor nieuwe werknemers als wel te gebruiken als ‘opfristraining' voor bestaande werknemers. Deze introductietraining heeft taalniveau B1 en wordt in het Nederlands, Engels en Pools aangeboden.

De deelnemer krijgt 60 minuten de tijd om de training te volgen. Aan het eind van de training volgt een eindtoets. Deze dient met 80 procent score behaald te worden. Mocht de deelnemer de toets niet halen, dan kan hij deze nog 2 keer herkansen.

 

Na het behalen van de eindtoets kan de deelnemer een certificaat downloaden, welke als bewijs geldt voor het volgen en behalen van de training. De e-learningmodule is te volgen op iedere computer met een internetverbinding, bijvoorbeeld op de werkplek of thuis.

 

elearning1.jpg
 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de e-learningmodule 'Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne' speciaal voor NBPW-leden? Neemt u dan contact op met info@nbpw.nl.

« «
deel